Novice (6)

Novice o konferenci MakeIT in naših pokroviteljev.

Rezultati ankete

Written by

Najprej, hvala vsem za udeležbo na letošnji konferenci MakeIT 2022. Ker je bila konferenca po dveh letih zopet v živo, so rezultati ankete še toliko pomembnejši, saj so se naše navade in pričakovanja malenkostno spremenila in nam bodo služila v prihodnje kot vodilo, kaj lahko izboljšamo. Hkrati je težko primerjati rezultate izpred epidemije, ko so bili dogodki v živo nekaj povsem normalnega in del vsakdanjika. Kljub temu bomo poskusili povleči nekaj vzporednic.

Začnimo pri prvem vprašanju o splošni oceni konference, ki se nanaša na vsa področja; strokovna, organizacijska, logistična, itd. V letu 2019 je bila povprečna ocena 3,32, tudi letos pa odstopanje ni veliko, povprečna ocena znaša 3,34.

1

 

Poprečna ocena na vprašanje o oceni izbora predavanj je bila letos 3,9, medtem ko je bila leta 2019 ta višja za 0,4 točke. 

2

V veliki večini ste bili mnenja, da so bila predavanja dokaj aktualna. Povprečna ocena je povsem identična kot leta 2019, in sicer znaša 4,3.

3

Zaradi bližine dogodka Apex Alpe Adria, smo se odločili, da APEX-a ne vključimo v naš program. (težava je bila tudi pridobiti predavatelje, ki bi bili pripravljeni priti v mesecu dni na 2 dogodka v Slovenijo). Očitno je, da ste te vsebine najbolj pogrešali in moramo v naslednjem letu te vsebine sigurno umestiti v redni program. Prav tako manjkajo vsebine, ki so t.i. "bleeding edge", novosti iz sveta IKT, ter tredni, kam se vse skupaj giblje, ter tudi security.

4

Pri izboru termina je odločitev za naprej jasna - junij!

5

Še bolj soglasni ste pri lokaciji, spodnja razporeditev odgovorov govori sama zase.

6

Kljub temu, da vas večina vsaj deloma dela od doma, smo željni dogodkov v živo, kar dokazuje izbor lokacije na prejšnjem grafu. 

7

Odločitev ali deliti dogodka na 2 dela je precej neodločena in bo potrebna bolj podrobna analiza, kaj to pomeni za udeležence, predavatelje in celotno organizacijo.

8

Glede na odgovore o premiku konference na junijski termin, bi se potrudili organizirati manjši enodnevni dogodek s fokusirano vsebino v jesenskem terminu, ki bi bil v živo.

9

Sodelavci in email sporočila igrajo ključno vlogo pri razširjanju informacij o dogodku. Delo od doma sigurno vpliva pri informiranosti, saj je manj interakcij med sodelavci.

10

Za konec se vsem udeležencem se zahvaljujemo za obisk na konferenci MakeIT 2022. Še naprej se bomo trudili izboljšati organizacijo, vsebine in aktualnost vsebin, pri čemer ključno vlogo igrate prav vi, ki nam s svojimi odgovori in napotki pomagate in nas usmerjate. V kolikor smo izpustili kaj ključnega ali pa imete predlog, vas pa vabimo da nam pišete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

SRIP PMiS na konferenci MakeIT

Written by

V okviru konference MakeIT bo prvi dan (2. 6. 2022), ob 17:20 h do 19:00 h v dvorani A, potekalo srečanje članov SRIP PMiS na temo sestavljanja konzorcijev za sodelovanje na razpisih.

Predvidena agenda srečanja članov SRIP PMiS, dne 2. 6. 2022, od 17:20 h do 19:00 h v dvorani A:

  • Kratka predstavitev članov SRIP PMiS, s poudarkom, na katerih področjih bi jih zanimalo sodelovati z ostalimi člani in kaj bi želeli doprinesti h konzorcijem (v katerih horizontalah, katerih vertikalah, področja, kjer bi jih zanimalo sodelovati, uporabljene tehnologije in projekti, izkušnje na katerih razpisih, s katerimi člani ste že sodelovali).

Udeležba je mogoča z redno MakeIT karto, kjer udeleženci  SRIPa pridobijo tudi možnost dostopa do vseh vsebin in predavanj ali pa po ceni 80 € + ddv dostop do dvorane “srečanja članov SRIP PMiS” in večernega dogodka ob dobri hrani, pijači in glasbi. Ob prijavi označite udeležba na srečanju članov SRIP PMiS ali v polje za komentar dodajte »Srečanju članov SRIP PMiS«.

Early Bird podaljšan!

Written by

[SLIŠALI SMO VAS]. Glede na vse klice v zadnjih dneh in ob dejstvu, da smo vas presenetili s premikom termina na pomlad smo se odločili, da podaljšamo Early Bird prijave za teden dni! Tako lahko izkoristite nižjo ceno prijave vse do 19. maja! Pohiti s prijavo.

Oddaja prispevkov za konferenco zaključena

Written by

Oddaja prispevkov za IT razvojno konferenco ? MakeIT 2022 je zaključena! Najlepša hvala vsem, ki ste oddali svoj prispevek? - o izboru in uvrstitvi v program konference vas bomo obvestili v naslednjih dneh.

Že zdaj pa lahko izdamo, da bodo (glede na prejeto) vsa uvrščena predavanja izjemno zanimiva?!

Subscribe to this RSS feed