MakeIT 2021 - Vabilo za oddajo prispevkov

Spoštovani predavatelji in predavateljice in udeleženci,

Lansko leto smo dokazali, da epidemija ni ovira za izvedbo konference. Tako smo lanskoletno konferenco MakeIT 2020 izvedli povsem virtualno. Glede na dober odziv tako udeležencev kot tudi predavateljev, bomo zagotovo elemente virtualne konference obdržali, vseeno pa si želimo, da bi lahko izvedli vsaj hibridno konferenco, kjer bi del tem lahko izvedli v živo. Tako bi lahko združili najboljše iz obeh svetov in pripeljali predavatelje, ki najverjetneje ne bi prileteli v Slovenijo. Obenem pa bi poglobljene tematike izvedli v živo, ter tako poskrbeli za bolje razumevanje in sproščeno debato po predavanju.

Letošnja konferenca bo 11. in 12. oktobra, ali v Portorožu ali kje drugje, pa je zaenkrat še prezgodaj govoriti.

Imate zanimive izkušnje, znanja in dobre prakse in bi to radi delili z ostalimi udeleženci konference? Potem vas vabimo, da prijavite svoje predavanje in nam tako pomagate pripraviti zanimivo, aktualno in uporabno konferenco tako za razvijalce kot za končne uporabnike poslovnih informacijskih rešitev ter IT odločevalcev v podjetjih.

Na MakeIT Week-u želimo predstaviti vsebine iz sledečih tematskih področij:

  • Cloud & DevOps
  • Java
  • Database
  • Database Development
  • Data Analytics
  • Customer references and testimonies
  • Methodologies and culture

Hkrati vabimo tudi vse, ki imate predavanje in le-ta ne ustreza nobenemu izmed navedenih področij, da vseeno prijavite predavanje.

 

Oblika in dolžina predavanj

Uradna jezika MakeIT Week-a sta slovenščina in angleščina. Pričakujemo, da boste predavanje izvedli v jeziku, kot ga boste navedli v prijavi. Predavatelji lahko prijavite predavanje za standardne dolžine 45 minut. V kolikor za izvedbo predavanja potrebujete več časa, je na voljo tudi dvojna dolžina predavanja. Za predstavitev poglobljenih tehničnih vsebin bo na voljo tudi nekaj 2-3 urnih sklopov/delavnic.

 

Oddaja prispevkov in roki za oddajo prispevkov

Prijava vaših prispevkov je možna preko spletne prijavnice, kjer je potrebno navesti naslov predavanja, kratek opis predavanja (do 1000 znakov), željeno dolžino predavanja, nivo zahtevnosti predavanja in kratko biografijo.

Vaše prispevke pričakujemo najkasneje do vključno petka, 27. junija 2021. Zaključen izbor prispevkov in obveščanje predavateljev je predvideno do petka, 17. julija 2021.

 

Obveznosti in ugodnosti predavatelja

V primeru uvrstitve vašega prispevka na konferenco ste predavatelji dolžni:

  • pripraviti predstavitev v PPT ali PDF formatu in morebitna spremljajočega gradiva
  • izvesti predstavitev v določenem terminu v okviru urnika konference.

Predavatelji, ki boste uvrščeni v program konference, s tem pridobite brezplačno kotizacijo za udeležbo na konferenci. Brezplačna kotizacija velja za glavnega oziroma prvo-navedenega predavatelja (v primeru, če je avtorjev predstavitve več) in ni prenosljiva. V kolikor bomo izvedli konferenco v Portorožu, kotizacija ne vključuje stroškov potovanja na konferenco in stroškov nočitev.

 

Dodatne informacije

Za dodatne informacije sva vam na voljo Elizabeta Gruden (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.) in Urban Zaletel (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.).

Organizacijski odbor konference MakeIT 2021

 

Organizator / Organizer


Prijavna forma prispevka