MAKEIT 2022

Konferenca MakeIT 2022 je zaključena, se vidimo zopet junija 2023!

Rezultati ankete

PredavanjaOglejte si agendo za nabor vseh predavanj.

Lokacija

Kongresni center Portus, Hotel Slovenija

Mind Hotel Slovenija, Obala 33, Portorož Rezervacija in ceniki

MakeIT konferenca bo potekala 2. in 3. junija v Portorožu. Vreme v juniju omogoča edinstvena doživetja v priobalnem turističnem kraju na severni obali Piranskega zaliva.

Beach Party v četrtek, 2. junija ob 19:30

Po četrtkovem uradnem delu konference se dobimo na plaži. Za vroče poletne ritme bo poskrbel DJ Jaka, za odlično hladno kraft pivo pivovarna Human Fish, za posebno presenečenje pa naš glavni pokrovitelj, podjetje Abakus. Več na naših spletnih straneh pod novicami.

Oddaljenost od večjih mest in letališč:
Letališče Benetke(190 km)
Letališče Ljubljana (140 km)
Ljubljana (120 km)
Maribor (250 km)
Trst (35 km)

Generalni pokrovitelji

 

Logo II Logo II     

 

Srebrni pokrovitelji

 

Logo ILogo I  Logo II    

 

 

Podporniki konference

  
 Logo VIII 
 
  
 Logo VIII 
 
  
  
 Logo VIII 
 
Pridobite si kopijo pokroviteljskih paketov.

F.A.Q. Zakaj na konferenco?

Izobraževanje - učite se od najboljši strokovnjakov..

Ne glede na to, ali želite nadgraditi svoje znanje, ali pa ste šele začetniki, vam ponujamo odlično priložnost za učenje od najboljših strokovnjakov!

Predavatelji - svetovno znani predavatelji na enem mestu.

Več kot 40 vrhunskih predavateljev, ki sodelujejo tudi na največjih konferencah po svetu. Večina od njih ima naziv Oracle ACE director, Java champion, so strokovnjaki na svoje področju, mnogi od njih pa so avtorji/so-avtorji številnih knjig. Večina med njimi tesno sodeluje pri specifikacijah, implementaciji v podjetjih kot so Oracle, Red Hat, AWS, ...

Povezovanje - razširite svojo mrežo poznanstev.

Izkoristite priložnost za spoznavanje, druženje in osebna srečanja z ljudmi, ki imajo podobne interese ter tako razširite svojo mrežo poznanstev.

Odgovori strokovnjakov - olajšajte si delo.

Dobite odgovore na številna vprašanja, s katerimi se srečujete pri svojem delu. Predavanja in sproščeno vzdušje med odmori ter na večernem dogodku so najboljša priložnost, da s pomočjo izkušenih strokovnjakov pridete do najbolj učinkovitih rešitev.

Izkušnje uporabnikov - novi ideje za dodaten delovni zagon.

Odidite s konference polni novih idej in delovnega zagona. Zagotavljamo vam, da boste navdušeni nad številnimi novostmi iz IT sveta.

Prihranite - izkoristite popust na zgodnjo prijavo.

Izkoristite popust na zgodnjo prijavo in skupinske registracije. Ko vzamemo v zakup širok spekter predavanj in zavidljiv seznam predavateljev, je cena izjemno ugodna. Cena pa bo postala še nižja, ko bomo zraven upoštevali še vse ustrezne popuste in ugodnosti zgodnje prijave in skupinske registracije.