Image is not available

Virtual Live Event

12. - 16. oktober 2020

MakeIT Week 2020

#makeitconf2020

Slider

MakeIT Week 2020 - Spletni dogodek

Letošnje leto je resnično posebno in nas postavlja pred izkušnje in izzive, ki nam narekujejo drugačen tok dejavnosti kot smo jih sicer vajeni. Glede na dogajanje, epidemiološko sliko in z njo povezanimi ukrepi v slovenskem in mednarodnem prostoru smo se odločili, da je na prvem mestu varnost vseh sodelujočih, predavateljev, udeležencev in pokroviteljev. Zato smo odločili, da konferenco izpeljemo preko celega tedna na stabilen in varen način.

Konferenco MakeIT Week 2020 bomo v tednu med 12. In 16. oktobrom izpleljali na daljavo. Program bo pester in raznolik, zato vas vabimo, da si rezervirate čas in se na pridružite v spletnih predavalnicah.

O konferenci MakeIT Week 2020

1 VIRTUAL EVENT

5 DAYS

5 TRACKS

50+ SESSIONS

Na konferenci se srečujemo razvijalci, arhitekti in upravljalci IT rešitev, raziskujemo najnovejše tehnološke dosežke in zanimive ideje z najbolj navdihujočimi govorci v našem sektorju. Lokalni in globalni strokovnjaki predstavljajo najnovejšo in najbolj pomembno vsebino iz razvoja arhitekture, baz podatkov, strojnega učenja, umetne inteligence, programskih jezikov, metodologij in kulture v IT okoljih, varnosti in vrsto sej, ki zajemajo Java, cloud, big data.

Vabljeni na virtualno konferenco MakeIT Week, da razširite svojo bazo znanja, izostrite svoje veščine in pridobite praktične izkušnje z najnovejšimi tehnologijami.

Izpostavljena predavanja

Nekaj izpostavljenih predavanj na konferenci MakeIT Week 2020, za celoten pregled si oglejte rubriko VSEBINA.Predavatelji / Speakers

Nekateri predavatelji na konferenci MakeIT Week 2020, za celoten pregled si oglejte rubriko VSEBINA.

Pokrovitelji

Generalni pokroviteljPokrovitelji
Medijski pokroviteljiOrganizator


v sodelovanju z društvom